USA att Skjuta upp Öppnandet Kan Ta Bitcoin Lägre


Bitcoin misslyckats med att skydda $9,200 zon på onsdag och rasade hela vägen från $9,600 till $8,900, spela in ett 12,7% och faller sedan i månaden ‘ s peak. Den plötsliga nedgången i pris kan hänföras till baisse resultat för S&P 500, som minskade med 9.27% på juni 26 ensam.

Aktiemarknaden har varit trading lägre för de senaste dagarna. Den 28 juni, Dow Jones spelat in en 3% förlust medan S&P 500 försvagades 2,4 procent. Baisse humör är som skymtar ovanför traditionella marknader som ett uppsving i coronaviruset fall hindrar landet från att åter öppna.

Juni 27, fem stater registreras nya toppar i det dagliga fall. Nu mer än 2,5 miljoner USA-medborgare är bekräftade till att bli infekterad, och i USA har den högsta dödssiffran i världen. Svar till pandemi spike, Texas stängt ner pinnarna i hela staten. Som för Florida, där 9,585 nya fall rapporterades på lördagen, åt restriktioner på verksamheten. Även om Florida är en viktig swing state i valet, Mike Pence valde att avbryta sin kampanj buss tur bland pandemi spike.

Mot bakgrund av den dystra ekonomin utsikter, människor naturligtvis vända på sina “risk-off” – läge. Även om bitcoin har haft en bra start på början av 2020, den plötsliga kraschen i Mars och den svaga veckor efter den tredje halvera hade många handlare undrar om det nu är en bra tid att investera i bitcoin. För närvarande bitcoin har förlorat $9,200 motstånd märke, utan ett starkt stöd på $8,325, ett tillbakadragande till $7,000 är inte omöjligt.

Bitcoin har varit i synk med S&P 500 sedan i Mars, och den svaga aktiemarknaden är mycket troligt att hota bitcoin från rally.

Under tiden, handlare försöker öka på aktiemarknaden, som många tror att USA är bättre förberedda för pandemi än den var för några månader sedan. Dessutom har det varit några bra nyheter på sistone som ger en självförtroende boost till handlare. Den AMERIKANSKA arbetslösheten första arbetslösa fordringar minskar och konsumtionen i Maj har haft en rekord hoppa på 8,2 procent i Maj. Den AMERIKANSKA ekonomin väntas återgå till det normala i den mellanliggande sikt, i och med genomförandet av QE, både börsen och bitcoin kan få ett stort lyft. Men på kort sikt, bitcoin handlas fortfarande i ett farligt område som $9,000 stödnivå har slitits ut.

Hur dra Nytta av Björn Marknad

Om du är en hodler, bitcoin avskrivningar är verkligen dåliga nyheter, och du kan ångra att köpa bitcoin när det var trading $8,000 eller till och med över. Men med leveraged handel, kan vi tjäna mer bitcoins även i björnen marknaden.

Leveraged handel är en populär och gammal instrument i crypto-handel. Kan du långa eller korta bitcoin och tjäna vinster så länge som din spekulation är korrekt. En annan funktion av leveraged handel är att du kan låna inflytande från börser för att öppna en position långt större än din initiala medel, och därmed förbättra dina chanser att göra vinster.

Låt oss se hur vi kan dra nytta av priset släppa av bitcoin:

Antag att vi använde 1 BTC för att öppna ett kort kontrakt den 24 juni när det var handel på $9,600. Observera att med 100x hävstång, 1 BTC kan öppna ett kontrakt värt 100 BTC.

Juni 27, priset på bitcoin sjönk till $9 100 personer.Vinst kommer att vara ($9,600 – $9 100 personer) * 100 BTC/$9 100 PERSONER *100% = 5.49-KUND, vilket gör ROI 549%.

Den 28 juni, priset på bitcoin fick en hit och sjönk till $8,900. Vinst kommer att vara ($9,600 – $8,900) * 100 BTC/$8,900 *100% = 7.87 BTC, vilket gör ROI 787%.

Vad händer om pandemin förvärrar och bitcoin-droppar ända upp till $8,000? Om vi investerat 1 BTC i spot handel, kommer vi att förlora ($9,600 – $8,000) = $1,600 = 0.2 BTC. Men eftersom vi är kortslutning-KUND, våra resultat kommer att vara ($9,600 – $8,000) * 100 BTC/$8,000 *100% = 20 BTC, och vår ROI kommer att vara 2000%. Självklart leveraged handel kan hjälpa oss att generera mycket mer vinster jämfört med spot trading.

Bexplus: En Gå till Crypto Utbyte på pressad Marknad

Registrerade i Saint Vincent och Grenadinerna, Bexplus är en ledande crypto derivat trading plattform som erbjuder en 100x utnyttja futures handel på BTC, ETH, LTC, EOS, XRP serien och etc.

Enkel registrering med någon KYC

Anonymitet är högt värderade i Bexplus, därav ingen KYC politik. Endast e-kontroll som behövs och registreringen tar bara en minut.

Demo-konto för nybörjare

Om du är ny till leveraged handel, oroa dig inte. Bexplus är en av de mest användarvänliga plattformar med sin intuitiva handel gränssnitt och demo-konto. Vid registrering kommer varje användare att få en demo-konto med 10 påfyllningsbara BTC. Du kan öva till ditt hjärta innehåll. För avancerade handlare, det finns en mängd olika analytiska verktyg i handel motor för att analysera marknaden.

Kraftfulla mobila stöd

Hur tar jag en paus från handel när bitcoin handlas dygnet runt? Den högst rankade Bexplus app hjälper dig att bättre hantera ditt konto. Med 24/7 anmälan kan du hålla dig uppdaterad med marknaden. Alla data och tillgångar som kan nås via alla typer av enheter, inklusive datorer, mobiltelefoner och surfplattor.

Ingen depåavgift och super-snabbt tillbakadragande

Bexplus kräver ingen insättning avgift, kan du starta din insättning från 0.001 BTC och börja din ansamling. Du kan lämna in en begäran om uttag 24/7, och uttag tar oftast 30 minuter under kontorstid.

Bexplus erbjuder nu en 100% insättningsbonus för varje aktör. Du kan tjäna upp till 10 BTC varje insättning. Med dubbel medel, din vinst kommer att fördubblas. Nu aktiva användare kan få 10% rabatt på deras transaktion avgift.

Följ Bexplus på:

Hemsida: https://www.bexplus.com/

Telegram: https://t.me/bexplusexchange

Apples App Store: https://itunes.apple.com/app/id1442189260?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lingxi.bexplus

Som BTCMANAGER? Skicka oss ett tips!

Våra Bitcoin-Adress: 3AbQrAyRsdM5NX5BQh8qWYePEpGjCYLCy4Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More