Tjuder och Bitfinex Fördöma Ändrad Pris Manipulation RättegångI den senaste varianten, kärandena har ändrat stämningsansökan till att omfatta Bittrex och Poloniex. Men enligt Bitfinex, ändringarna har inte ändrat det faktum att stämningsansökan är bristfällig. Kärandena har misslyckats med att knyta stämningsansökan till fakta eller lagen, företag sade i ett gemensamt uttalande.

Grundlösa Rättegång

Kärandena sammanpressad uppfattas korrelation med varandra, enligt Bitfinex. Genom sin allmänna råd Stuart Hoegner, utbyte bagatelliseras de påståenden som “osanna och inte accepteras.”

Bitfinex hävdade vidare att käranden har varit griper efter halmstrån i sina försök att spika ner utbyte. Den akademiska papper de första som avses föll isär, och tvingar dem att skapa en obevisad konspirationsteori, det uppgav.

Kärandena ignorerade lagar om tillgång och efterfrågan, hur Tjuder, och allmänt tillgängliga uppgifter i sin stämning, Hoegner sagt.

Istället, de skyndade sig för att dra slutsatsen att den höga efterfrågan på Tether översatt till otillbörlig marknadspåverkan. “Om du ser en grupp människor att öppna parasoller, det betyder inte att de har låtit det regna,” sade han.

Hoegner läggas till:

“Detta meritless rättegång är en förolämpning uppfinningsrikedom Tether kunder, liksom framgång och innovation i branschen och alla som spelar en roll i den. Bitfinex och Tjuder kommer att kraftfullt försvara sig själva, sina kunder, sina intressenter, och crypto samhället mot dessa grundlösa beskyllningar och fortsätta att motverka fiction med fakta.”

Största Bubblan i Människans Historia

Grupptalan rättegång hävdar att Bitfinex var bakom den största bubblan i människans historia’. Kärandena hävdar att Tether tryckt miljarder dollar till ett värde av USDT som Bitfinex används för att fatta strategiska inköp av Bitcoin. Dessa inköp har lett Bitcoin priset att skjuta i höjden i och med 2017 innan en korrigering 2018 torkas ut 75 procent av vinsten.

Kärandena har nu ändrat stämningsansökan till att omfatta crypto utbyte Bittrex och Poloniex som svarande. Den ändrade stämningsansökan hävdar:

“Med de villiga hjälp av Bittrex, Inc. och Poloniex LLC, två andra crypto-utbyte, Bitfinex och Tether används på ett bedrägligt sätt som utfärdats USDT att göra strategiskt tidsinställda, omfattande inköp av cryptocommodities bara när priset på dessa råvaror föll.”

Det hävdade också att Crypto Inkomst, en Panamansk företag, underlättade brottet.


Vill du Vara med I Crypto?Gå med i vår Telegram Trading Grupp för FRI Handel Signaler,en GRATIS Trading Kurs för Nybörjare och Avancerade Handlareoch en massa kul!

Bilder med tillstånd av Shutterstock, TradingView och Twitter.

Ansvarsfriskrivning. Läs MerLäs Mindre

Som en ledande organisation i blockchain och fintech nyheter, BeInCrypto alltid gör sitt yttersta för att hålla sig till en strikt uppsättning av redaktionella politik och praxis på högsta nivå av journalistiska normer. Som sagt, vi alltid att uppmuntra och uppmana läsarna att bedriva sin egen forskning i förhållande till alla krav i denna artikel.
Denna artikel är tänkt som nyheter eller presenteras endast i informationssyfte. Ämnet i artikeln och information som potentiellt skulle kunna påverka värdet på en digital asset eller cryptocurrency men det är aldrig för avsikt att göra det. Likaså innehållet i artikeln och information som tillhandahålls är inte avsedd för, och inte, presentera tillräcklig information för att kunna fatta ett ekonomiskt beslut eller investeringar. Denna artikel är uttryckligen inte avsedd att vara ekonomisk rådgivning, är inte finansiell rådgivning, och bör inte tolkas som ekonomisk rådgivning. Innehåll och information som lämnas i denna artikel inte har utarbetats av en certifierad finansiell professionell. Alla läsare bör alltid göra sin egen due diligence med en certifierad finansiell professionell innan du fattar några investeringsbeslut.
Författaren till denna artikel kan, vid tiden för sitt skrivande, hålla någon mängd av Bitcoin, cryptocurrency, andra digitala valutan, eller finansiella instrument, inklusive men inte begränsat till, något som visas i innehållet för denna artikel.

Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More