Sydkoreanska Myndigheter Tryck på Blockchain för Medicinsk datalagring


Den sydkoreanska regeringen samarbetar med Sendsquare, en blockchain start i avgift av de FLETA Blockchain, att utveckla en proof-of-concept projekt som syftar till att lagra data av landets 3,6 miljoner patienter med diabetes på en manipuleringssäker distribueras ledger, enligt rapporter på juni 29, 2020.

Medicinska Uppgifter om Blockchain

I ett försök att lösa frågan om förlust av data, manipulation, och ofta dubbelarbete i samband med förvaring av medicinska data om centraliserad plattformar, den sydkoreanska regeringen har anlitat tjänster av Sendsquare.

Specifikt, den Sendsqaure team kommer att utveckla en Verklig Data (RWD) baserad på Klinisk Forskning Data Registret Plattform som drivs av en blockchain nätverk som stöds av den Nationella IT-Branschen Promotion Agency (NIPA) i Sydkorea.

Laget har gjort klart att Sendsquare Klinisk Forskning Data Register kommer att användas för data profilering, utvinning, visualisering och dokumentation och i slutändan göra det möjligt för användare att använda sig av data mer effektivt.

Komplexa Kliniska Data Ska Analyseras

Särskilt Sendsqaure team kommer att gå samman med kliniska praktiker och experter från KyungHee University Medical Centre, Seoul, för att analysera kliniska data om diabetes som samlas in av medicinska center under de senaste nio åren.

Laget säger blockchain lösning kommer med både en offentlig och en privat kedja. Den privata kedja som kommer att hålla konfidentiella och mycket känsliga data och tillgång till data om denna kedja kommer att vara begränsat, medan den offentliga kedjan kommer att hålla data användning poster.

Kommentera initiativ, Professor Suk Chon av KyungHee Medical Center säger:

Lagra och samarbeta för att fungera över en stor mängd data med hjälp av en centraliserad plattformar har visat sig vara ineffektiva och riskerar olika frågor, inklusive förlust av data och manipulation. Sendsqaure distribueras ledger kan hjälpa oss att lösa problem datalagring och hjälpa patienter med diabetes i det långa loppet.

Förutom att förenkla processen för att analysera komplexa medicinska data och eliminera förlust av data och manipulation, laget säger Sendsquare blockchain-baserade RWD Klinisk Forskning Data Registret Plattform kommer att hjälpa den medicinska industrin för att spara kostnader (upp till fyra miljoner USD).

Den blockchain lösning är planerad att gå live i slutet av 2020, varefter Sendsquare kommer att få den plattform som kontrolleras av sydkoreas Telecommunications Technology Association (TTA).

Hälso-och ekosystem blir alltmer utnyttja blockchain teknik för säker förvaring av medicinska data.

I februari 2020, UAE ‘ s Ministry av Hälsa och Förebyggande (MoHAP) och andra myndigheter i regionen antagna blockchain för lagring och tillhandahållande av smarta hälso-och sjukvården.

Mer nyligen, i juni 2020, BTCManager rapporterat att IOST (IOST), en ledande blockchain projektet, har inlett ett samarbete med Japanska Hälso-Tech Företag, “Pracs,” att utveckla en DLT-baserade journalsystem plattform.

Som BTCMANAGER? Skicka oss ett tips!

Våra Bitcoin-Adress: 3AbQrAyRsdM5NX5BQh8qWYePEpGjCYLCy4Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More