Stellar (XLM) Kan Snart Öka med Mer Än 50%


Den Stellar

Cryptocurrency handlare @PostyXBT konstaterade att XLM priset kan erbjuda en mycket bra inställning om den nuvarande motstånd område kan vändas för att stödja:

$XLM Dagliga diagrammet kan erbjuda löjligt bra R:R OM motstånd kan vändas. Inte det renaste av områden men priset har varit här i detta 60% intervall för nästan ett år nu. Första målet +75%

XLM Rörelse
Källa: Twitter

De ovan nämnda motstånd område för XLM finns på 920 satoshis — senast avvisa priset på April 28. Men efter att sänka priset finns stöd över 720 satoshis i början av juni och har snabbt ökat sedan.

Dessutom, en hausseartad kors mellan 50 – och 200-dagars glidande medelvärden (MAs) som har framkommit och priset handlas ovanför både MAs, ett tecken på att XLM har redan börjat en hausseartad trend.

XLM Daglig Tid frame
XLM-Diagram Genom att Tradingview

Det veckovisa diagrammet visar ett dubbel botten mönster som i kombination med en stigande divergens i RSI, ett tecken på att priset sannolikt kommer att bryta ut från ovan nämnda motstånd område och flytta det uppåt.

Dessutom, varje vecka RSI har passerat över 50 för första gången sedan 2018, som ett tecken på att en hausseartad trend kan snart börja. Om den gör det, nästa viktiga motstånd finns vid 1700 satoshis, vilket är 0,5 Fib nivå av hela nedåtgående rörelse och ett tidigare motstånd område.

XLM Breakout
XLM-Diagram Genom att Tradingview

XLM/USD

XLM/USD paret visar också en växande hausse skillnader i RSI, där priset har skapat tre lägre dalar, men RSI har skapat identiska dalar. Detta är ett tecken på att priset sannolikt kommer att röra sig uppåt.

Men priset är också handel inne i ett viktigt motstånd område på $0.082, över vilken det har inte handlas sedan September 2019. Om priset bryter ut, som ser sannolikt på grund av RSI rörelse, nästa motstånd området finns vid $0.15.

XLM/Dollar
XLM-Diagram Genom att Tradingview

För att sammanfatta, både XLM/BTC och XLM/USD handel inne avgörande områden motstånd, en utbrytning ovan som skulle kunna leda till en snabb ökning för mer än 50 procent. Tekniska indikatorer är hausse för båda, vilket tyder på att priset kommer så småningom att bli framgångsrik i att bryta ut.


Vill du Vara med I Crypto?Gå med i vår Telegram Trading Grupp för FRI Handel Signaler,en GRATIS Trading Kurs för Nybörjare och Avancerade Handlareoch en massa kul!

Bilder med tillstånd av Shutterstock, TradingView och Twitter.

Ansvarsfriskrivning. Läs MerLäs Mindre

Som en ledande organisation i blockchain och fintech nyheter, BeInCrypto alltid gör sitt yttersta för att hålla sig till en strikt uppsättning av redaktionella politik och praxis på högsta nivå av journalistiska normer. Som sagt, vi alltid att uppmuntra och uppmana läsarna att bedriva sin egen forskning i förhållande till alla krav i denna artikel.
Denna artikel är tänkt som nyheter eller presenteras endast i informationssyfte. Ämnet i artikeln och information som potentiellt skulle kunna påverka värdet på en digital asset eller cryptocurrency men det är aldrig för avsikt att göra det. Likaså innehållet i artikeln och information som tillhandahålls är inte avsedd för, och inte, presentera tillräcklig information för att kunna fatta ett ekonomiskt beslut eller investeringar. Denna artikel är uttryckligen inte avsedd att vara ekonomisk rådgivning, är inte finansiell rådgivning, och bör inte tolkas som ekonomisk rådgivning. Innehåll och information som lämnas i denna artikel inte har utarbetats av en certifierad finansiell professionell. Alla läsare bör alltid göra sin egen due diligence med en certifierad finansiell professionell innan du fattar några investeringsbeslut.
Författaren till denna artikel kan, vid tiden för sitt skrivande, hålla någon mängd av Bitcoin, cryptocurrency, andra digitala valutan, eller finansiella instrument, inklusive men inte begränsat till, något som visas i innehållet för denna artikel.

Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More