Solen Avslöjar att TRON 4.0 Tid som Blockchain Skalbarhet Era Sparkar I


TRON 4.0 epok är på väg att börja. Det är enligt till projektets grundare Justin Solen, som har varit upptagen med att bygga hype för uppgradering under de senaste veckorna.

Den 3 juni, Solen tog till Twitter för att be om hans anhängare som har med den kommande nätverk som de flesta förväntade sig, och sade att han skulle belöna 10 lyckliga vinnarna med en TRON merch pack. De flesta av svaren betonas samverkan, privata transaktioner, säkerhet och skalbarhet.

En Ny, Integritet-Fokuserad Blockchain

Solen har varit att dra tillbaka gardinen på TRON 4.0, meddelade nyligen i en video att det kommer fram senare i år.

Tänk vad vi kan ha om vi kan införa hög skalbarhet, integritet, en cross-chain-lösning och en enterprise application alla tillsammans,” Solen gick i videon. “Vi kommer att se fantastiska program om själva protokollet som ger fler utvecklare att bygga en bättre lösning för blockchain industrin.”

TRON 4.0 kommer att utnyttja zkSNARK teknik och en Bysantinsk Feltoleranta system för att uppnå framsteg i avskildhet och skalbarhet, med målet att nå bättre resultat än Ethereum 2.0. Liksom att stödja anonyma transaktioner, den nya nätverket kommer att fungera som en smarta kontrakt gateway mellan olika polletter, med användare som kan konvertera integritet polletter till spårbar och kära.

En ny cross-chain-lösning, under tiden, kommer att låta företag att bygga sina egna blockchain på toppen av TRON, med nätverket som fungerar som ett nav från vilket olika blockchains kan kommunicera med varandra.

TRON 4.0 vs Ethereum 2.0

Om det inte var uppenbart från Solen ofta potshots på Vitalik Buterin, TRON 4.0 positionerar sig som ett alternativ till Ethereum 2.0, som kommer att presentera satsar och sharding senare i år. Den efterlängtade uppgradering till Ethereum blockchain är inne på rätt spår, enligt projektets utvecklare Danny Ryan.

I en 2 juni blogginlägg med titeln Staten Eth2Ryan kallas Ethereum 2.0 “en ambitiös, flerårigt projekt som kommer att rullas ut i etapper” och ge “lite störningar till hur saker och ting görs idag.” Multi-året är verkligen sant: uppgradera tillkännagavs först 2018 medan lanseringsdatum är fortfarande oklart.

Där Solen video var kortfattad och rakt på sak, Ryan ‘ s blogg är en mer uttömmande titta på vad användarna kan förvänta sig från Ethereum 2.0, när nätverket kommer att flytta från proof-of-work (PoW) samförstånd algoritm för att en ny proof-of-insats (PoS) samförstånd algoritm: “Alla program som vi känner och älskar att bli integrerade i den uppgraderade eth2 samförstånd mekanism, att behålla den uppsättning vi är vana att samtidigt öppna upp den stora nya landskapet av ett säkert bevis-av-spel samförstånd med infödda tillgång till en skalbar data lager.”

På tal om skalning, Vitalik Buterin nyligen anges som Lager-2 lösningar börjar bära frukt, förklarar “vad som finns kvar är förädling och distribution.”

Blockchain är oändliga skalning kamp inte bara mellan TRON och Ethereum. Nya nätverk Elrond för närvarande förbereder sig för att lansera sin slutliga testnethar beställt en $40,000 bug bounty. Elrond har lovat en 1000 x förbättring i blockchain kapacitet och hastighet, leverera upp till 10 000 tps. Som Ethereum, Elrond kommer att använda sharding teknik för att uppnå dess kapacitet ambitioner.

Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More