Skatt varning! 350,000 varning meddelanden som skickats ut till Australiska crypto investerare


  • Nyheten kom ut tidigare i veckan sade att den Australiska skatteverket är redo att skicka meddelanden till investerare i kryptografi i ett försök att påminna dem om deras skyldigheter i skatt.
  • Hittills är detta det största crypto överensstämmelse ansträngning som någonsin gjorts av en myndighet.

Nyheten kom ut tidigare i veckan sade att den Australiska skatteverket är redo att skicka runt 350 000 information till investerarna i kryptografi i ett försök att påminna dem om deras skyldigheter i skatt. Hittills är detta det största crypto överensstämmelse ansträngning som någonsin gjorts av en myndighet.

En talesman för skatteverket i Australien sade följande i fråga om att varningsskyltar:

“I April förra året publicerade vi våra Data motsvarande Protokoll för cryptocurrency. Under detta program får vi cryptocurrency transaktionsdata från valuta utbyte i fråga om skattskyldiga som har köpt och sålt cryptocurrency. Med hjälp av dessa data har vi fann att på grund av den komplicerade karaktären av cryptocurrencies, vissa människor kan inte vara medveten om att det kan vara skattemässigt skyldigheter, så att vår kampanj är utformade för att bidra till att höja medvetenheten och ge människor möjlighet att korrigera eventuella misstag.”

Så om du bor i och har handel i världen av crypto under de senaste åren, finns det en potential att du kommer att få ett meddelande till din crypto skatt!

Varning framhåller att skatteverket ser till world of crypto och bitcoin-som en investering för skatteändamål. I ett nötskal, detta innebär att kapitalvinster och-förluster regler som gäller när du säljer och handel-i din cryptocurrency.

Så, om du har handlat i världen av crypto under de senaste åren och inte kunnat rapportera det till skatteverket, det skulle vara en bra idé att gå tillbaka och beräkna din crypto vinster och förluster och fil en ändring av föregående års taxeringar för att undvika en revision från den Australiensiska kontoret. Annars, om du har rapporter om din handel i crypto, har du inget att oroa dig för!

Det ska bli intressant att se hur detta utspelar sig. För fler nyheter om detta och andra crypto uppdateringar, hålla den med CryptoDaily!Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More