Qtum Lanserar Offline Satsar med Testnet Insats-a-Thon


  • Qtum, den UTXO-baserade smarta kontrakt blockchain, har meddelat lanseringen av offline satsa på sin testnet.
  • Flytta banar väg för Qtum är mainnet hård gaffel, när du är offline satsar kommer att gå live.

Qtum, den UTXO-baserade smarta kontrakt blockchain, har meddelat lanseringen av offline satsa på sin testnet. Flytta banar väg för Qtum är mainnet hård gaffel, när du är offline satsar kommer att gå live. Planerade att sparka in på block höjd 680,000 på mainnet runt 28 augusti 2020, offline satsar kommer att aktivera offline-plånböcker för att säkert delegera sina UTXOs till en online-noden, som kommer att ge Bevis på Insats samförstånd.

Uppgraderingen, Qtum största hittills, är avsett att öka deltagandet i de satsar process, stärka och ytterligare sprida nätverket. Att bekanta deltagarna med vad som finns i butiken, Testnet Insats-a-Thon kommer att inledas den 6 juli. Under programmets Qtum gemenskapen kommer att uppmuntras att spela om med adress delegation, dela UTXOs för en adress, och säkerhetskopiera och återställa krypterade plånböcker som är lagrade på en annan enhet.

“Detta kommer att stärka gemenskapen för att utföra samma uppgifter i en realistisk inställning när mainnet hård gaffel går live i slutet av augusti, vilket offline satsar till Qtum ekosystem,” förklarade Qtum grundare Patrik Dai.

Intresset Satsar Rusar

Efterfrågan för utsättning har intensifierats som defi industrin har vuxit, vilket ger token-innehavare fler sätt att fånga avkastning utan att riskera sina tillgångar. Under tiden, utbyten har rullat ut Satsar-as-a-Service, vilket gör det lättare för token-innehavare att passivt tjäna en avkastning på sina innehav. Sådana har varit efterfrågan på satsar på att över 80% av Tezos försörjning är nu låst upp, med Coinbase ensam står för över 11% av alla VÅRA satsat.

Satsar är en viktig tillväxtbransch inom cryptoconomy, som investerare har sökt en aktiv avkastning på sina tillgångar, snarare än att bara hodling bitcoin i hopp om att det går upp i pris. Som ett resultat, det är nu gemensamma för investerare att shoppa runt efter de bästa APR tillgängliga genom olika satsar, avkastning jordbruk och likviditet gruv-protokoll.

Qtum är ett bevis på att spel blockchain för närvarande ger en AVKASTNING på över 7%, vilket placerar den i den övre delen av satsar program. Mer än 300 stakers har tjänat minst 1 000 QTUM på detta sätt, med topp stakers härrör hundratusentals QTUM styck. För närvarande, deltagande i Qtum satsar samtal för att driva en online nod som uppfyller vissa resurs-och effektbehov. Efter hård gaffel i mainnet på block höjd 680,000, satsar kommer att bli tillgängliga för QTUM innehavare utan behovet av att köra en fullständig nod.

Hög Ethereum Avgifter Tvinga Utvecklare att Leta någon Annanstans

Ethereum transaktion räknas nyligen överträffade 1 miljon per dag, nästan all time high, det som uppnåddes i januari 2018. Drivs av tillväxt defi, som nu är ett $1.63 miljarder industrin, Ethereum nätverket har kämpat för att matcha efterfrågan med gas priser rutinmässigt nu passerar $7. Trängseln har tvingat utvecklare och dApp användare att söka smarta kontrakt nätverk som kan ta den stam.

Qtummed sina EVM virtuell maskin och justerbar blockstorlek gräns, är positionerat för att dra nytta av sökandet efter skalbara crypto nätverk som är produktion klar. Införandet av offline satsar i slutet av augusti kommer att stärka sin trovärdighet som en community-fokuserad blockchain som är lämpliga för att hålla decentraliserad finansiering ansökningar och underlätta för låg-kostnad transaktioner.

Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More