Lättnad för Crypto.com Ägare Kort som KONKURRENSVERKET Lyfter Wirecard Embargo


Finansiella tillsynsmyndigheter i STORBRITANNIEN har lyft restriktioner på Wirecard Card Solutions (WCS) i ett drag sannolikt att lugna den oro och TenX Crypto.com s Visum crypto betalkort och kortinnehavare.

WCS-Utgåva Crypto Betalkort Nu Hävs

Det BRITTISKA Financial Conduct Authority (FCA) meddelade att lyfta Wirecard embargo i ett pressmeddelande uttalande på måndagen (juni 29, 2020). Ett utdrag ur det pressmeddelande som lyder:

“Vi har arbetat i nära samarbete med Wirecard STORBRITANNIEN och andra myndigheter under de senaste dagarna för att se till att företaget kunde uppfylla vissa villkor som krävs för att häva de restriktioner vi ålagts. Vi är nu i en position för att möjliggöra Wirecard att återuppta den operativa verksamheten.”

Reagera på nyheter, både Crypto.com och TenX uttalanden informera sina kunder om den senaste utvecklingen. Crypto.com och TenX är i samarbete med den senare är att den betalning processor som utfärdar Visum crypto-och betalkort.

Enligt Crypto.com’s uttalande, kan kunderna flytta sitt återbetalas cryptocurrency balanserar tillbaka till deras Europa/ STORBRITANNIEN MCO Visa-kort. Twittra tidigare på tisdagen, TenX informerade kunder som sina kort tjänster var tillbaka på nätet.

Crypto.com för närvarande firar sin fjärde årsdagen med en kampanj som erbjuder Bitcoins (BTC) på halva marknadspriset för 25 000 nya användare. Plattformen också planer på att ge bort $120 000 i BTC.

KONKURRENSVERKET första embargo på Wirecard kom efter det tyska företaget i konkurs. Tidigare i juni, rapporter framkommit av betalning processor på grund av borgenärerna om $4B mitt anklagelser om tvivelaktiga revisionssed.

Kringgå Censur via Cryptocurrency Antagande

Medan de begränsningar som fanns på plats, WCS-utgåva kortinnehavare kan inte åt sina pengar. Där gillar Crypto.com och TenX omedelbart återbetalas kort saldon för kundernas plånböcker, icke-cryptocurrency tjänster som Payoneer var kvar i limbo.

WCS-debaclet återigen belyser hur kunder av traditionella finansiella tjänster kan lätt bli en “de-platformed” som leder till förlust av medel. Med tanke på den gränslösa karaktär cryptocurrencies, sådana censorships är ofta svåra att hantera.

I Zimbabwe, som regeringen nyligen förbjudit alla mobil överföring av pengar kanaler vilket innebär att endast BTC som livskraftig medel för elektronisk betalning. Libanon valuta i fritt fall med människor som svänger mot Bitcoin som forex blir ännu svårare att få.

Även om kryptografi tjänster, det verkar vara samordnade insatser för att förbättra användbarheten av decentraliserad marknadsplatser. Centraliserad plattformar kan fortfarande falla offer för statlig censur som sett i gångna tider där tvingades de att geo-staket insats i vissa länder.

Som BTCMANAGER? Skicka oss ett tips!

Våra Bitcoin-Adress: 3AbQrAyRsdM5NX5BQh8qWYePEpGjCYLCy4

Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More