KONKURRENSVERKET Forskning Finner 3.86% av den BRITTISKA Befolkningen Äger för Närvarande Crypto


BRITTISKA finansinspektionen, Financial Conduct Authority (FCA) i dag publiceras resultaten av sin senaste forskning om det aktuella läget i crypto ekosystem i landet. Enligt resultaten, om 3.86% av den vuxna befolkningen i STORBRITANNIEN (18+) – cirka 1,9 miljoner människor – för närvarande egen cryptocurrencies.

Crypto Betydligt Populära i UK

STORBRITANNIENS KONKURRENSVERKET idag delade resultaten av sin senaste forskning mäta tillväxten av digital valuta utrymme i landet. Finansiell vakthund funnit att ca 3/4 av de som äger cryptocurrencies hålla under $1,229 i digitala tillgångar.

På ett år-till-år, den forskning har funnit att nära 2,6 miljoner människor har eller har haft cryptocurrencies någon gång. Det innebär en statistiskt signifikant ökning av 2.35 procentenheter från och med 2019 siffra på cirka 1,5 miljoner människor.

På samma sätt, jämfört med 58 procent av människor i och med 2019, detta år, cirka 27% av de tillfrågade sade att de aldrig hade hört talas om cryptocurrencies. Med andra ord, den andel av befolkningen känner av digitala valutor ökade från 42% till 73% på ett år.

Gräver djupare, av de redovisade cryptocurrency ägare, om 92 procent korrekt identifierade definition av cryptocurrencies, medan 89% korrekt förstås bristen på rättsliga skydd som är förknippade med dem. Av de tillfrågade personerna, en mager 15% av de tillfrågade sade att de höll crypto-tillgångar för att “tjäna pengar snabbt.”

Framför allt har andelen ungdomar som bedriver grundläggande forskning innan du köper cryptocurrencies också sett en ökning från 84% 2019% till 90% i år.

Nästan Hälften av de Svarande Köpte Crypto Som en Chansning

Cirka 47% av de tillfrågade sade att de köpt cryptocurrencies “som en chansning som kan tjäna eller förlora pengar.” En fjärdedel, eller 25% av det människor säger att de köpt crypto som en del av en bredare portfölj, medan 17% har köpt crypto som en del av sitt långsiktiga sparande plan. Intressant, en annan 17% har köpt cryptocurrencies på grund av deras brist på förtroende för den nuvarande finansiella systemet.

(Källa: KONKURRENSVERKET)

Medan online crypto utbyte blivit den mest populära sättet att köpa cryptocurrencies, endast 5% av de svarande sade att de använder endast UK-baserat utbyte för crypto transaktioner. 83% av de människor som säger att endast användas för icke-UK-baserat utbyte, medan 12% används både STORBRITANNIEN och icke-UK-baserat utbyte.

San Francisco-baserade Coinbase var den mest populära utbyte bland respondenter med 63% av dem säger att de använder den Amerikanska börsen. Coinbase följdes av Binance, och Kraken, med 15% och 10% av de svarande som använder dem, respektive.

(Källa: KONKURRENSVERKET)

Nästan hälften av de tillfrågade – ca. 46% – sade de-butik cryptocurrencies på börsen, medan 34% flyttade sina digitala tillgångar i ett annat cryptocurrency plånbok på nätet. Nästan en fjärdedel av de personer som sagt att de lagra cryptocurrencies på hårdvara plånböcker.

(Källa: KONKURRENSVERKET)

Den totala hausse outlook mot cryptocurrencies bland den BRITTISKA befolkningen bör inte komma som en överraskning. Som rapporterats av BTCManager i September förra året, nästan en fjärdedel av Britterna tror att cryptos kan ersätta kontanter i framtiden.

Som BTCMANAGER? Skicka oss ett tips!

Våra Bitcoin-Adress: 3AbQrAyRsdM5NX5BQh8qWYePEpGjCYLCy4Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More