Kommer Ethereum Bryta Ut Över $250?Juni 26, Ethereum bröt ner från en stigande stödlinjen som hade varit på plats sedan Mars 13. Medan priset handlas fortfarande inne i en stark support, baisse pris åtgärd som tyder på att den nuvarande uppåtgående trenden har upphört.

Ethereum Långsiktiga Rörlighet

Titta på det veckovisa diagrammet kan vi se att ETH har handel inne i en mycket lång sikt symmetrisk triangel sedan November 2018. Medan support-linjen har inte varit tillräckligt validerade gånger, motståndet har haft fyra gånger.

Det senaste exemplet ägde rum i förra veckan när priset skapat en long-legged doji med en baisse nära. Om detta händer efter en uppåtgående trend, det brukar signaler att trenden håller på att vända, eftersom det finns en betydande svaghet.

Men priset är fortfarande handel över 50-dagars MA, som är närvarande på $200. Det har varit en mycket bra indikator på utvecklingen fram till nu. Dessutom, varje vecka RSI är över 50, så även om en nedgång väntas, trenden är hausse.

Ethereum Lång Sikt Symmetrisk Triangel
ETH-Diagram Genom att Tradingview

Det dagliga diagrammet visar att priset har redan brutit ner från en stigande stödlinjen som var på plats sedan den 13 Mars botten.

De närmaste stödområdena finns på $220 och $187, respektive. Priset har studsat på den tidigare, tillsammans med den 50-dagars MA. Så, det är möjligt att det kommer att öka mot den närmaste motstånd på $247, ett drag som också skulle validera den stigande stödlinjen det bara bröt ner från.

Tittar man på det veckovisa diagrammet, fördelningen från support och motstånd linjer innebär att ETH kommer sannolikt sjunka från och med här, möjligen mot andra supportavsnittet på $187.

Ethereum Stigande Stöd Uppdelning
ETH-Diagram Genom att Tradingview

Kortsiktiga Rörelser

Tim diagrammet visar att priset har följt en fallande motståndslinjen sedan 24 juni. Den föreslagna studsa kan inte börja om priset bryter ut ovanför denna linje och 200-timmars MA.

Den närmaste motstånd området ligger mellan $232 – $236, 0,5 – 0.618 Fib nivåer, som tidigare fungerade som motstånd. Därför bör detta ge återföring på vilken nivå Ethereum minskar, som beskrivs i föregående avsnitt.

ETH kortsiktiga Rörelser
ETH-Diagram Genom att Tradingview

Välkända handlare @Anbessa100 när hon förklarar att hon är kort på Ethereum, och kommer att lägga till fler shorts om priset blir till $235. Detta är den linje i motstånd, som framgår av vår analys.

Ethereum
Källa: Twitter

För att avsluta, medan en kortsiktig studsa förväntas, Ethereum är sannolikt att slutligen falla mot stödja de områden som beskrivs ovan.

Inlägget Kommer att Ethereum Bryta Ut Över $250? visades först på BeInCrypto.

Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More