Kommer 2020: s tredje kvartalet vara olika för BTC?


  • Under andra kvartalet 2020, som är den ledande cryptocurrency har fungerat relativt väl.
  • Under denna tid, bitcoin fick 50% även om det inte gick att konsekvent hålla över $10,000 viktig motståndsnivå.

Under andra kvartalet 2020, som är den ledande cryptocurrency har fungerat relativt väl. Under denna tid, bitcoin fick 50% även om det inte gick att konsekvent hålla över $10,000 viktig motståndsnivå.

När vi går in i det tredje kvartalet i år, många experter i hela branschen är att göra prognoser på en eventuell korrigering och möjligheten för mindre imponerande prestationer från de ledande cryptocurrencies.

Historiskt, Bitcoin verkar inte fungerar exceptionellt bra i tredje kvartalet i många år men detta är inte sant i alla styrelseledamot sedan 2013. En analys tyder på att 2020 kommer förmodligen inte att vara ett undantag som på 60-dagars glidande medelvärde för bitcoin har inte förbättrats avsevärt, och inte heller har transaktionsvolymen bör en eventuell ökning under de senaste dagarna.

Under hela detta år, världen av cryptocurrency och mini digitala tillgångar och jag kommer att vara i det bästa av ställen. Med pandemin väckt den genom COVID-19 med något av en inverkan på world of crypto och blockchain, volatiliteten är högre än någonsin. Men som sagt, det verkar vara en vändning som några av de bästa mynt i branschen är handel i sidled på dagen.

Det ska bli intressant att se hur denna situation spelar ut. För fler nyheter om detta och andra crypto uppdateringar, hålla den med CryptoDaily!Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More