IOTA är Pollen Testnet Lägger Grunden för en Decentraliserad och Feeless DUGG 2.0 Nätverket


Tyska distribueras ledger teknik (DLT) projekt DUGG idag släppte Pollen – en forskning testbädd syftar till att underlätta DUGG gemenskapen, forskare och ingenjörer, för att testa och validera begrepp för den kommande helt decentraliserade, feeless, och skalbar DUGG 2.0 nätverket.

Markerar Början på DUGG 2.0

Som en del av sin tre-scenen släpper strategi, ORD av idag släppte Pollen testbädd efter “år av intensiv forskning, rigorösa tester, och outtröttliga ansträngningar,” sätta i med projektets ingenjörer.

Pollen är en betydande milstolpe i IOTA resa mot Coordicide – den händelse som skulle eliminera central samordnare nod och göra Internet of Things-inriktad (IoT) nätverk verkligen decentraliserad.

IOTA grundare, David Sønstebø, tog till Twitter för att uttrycka sin entusiasm mot utveckling. Sønstebø Twittrade:

En uppgradering från den tidigare Alphanet v0.1.3 släpp, Pollen består av cirka 60.000 tillägg och 25 000 strykningar till sin kodbas, enligt DUGG.

Ännu viktigare, Pollen lägger grunden för ett fungerande samordnare-mindre nätverk. Kontinuerlig iterativa förbättringar av Pollen kommer att förvandla den testbädd i den slutliga kandidaten för DUGG 2.0.

Pollen Ger En massa Prestanda Uppgraderingar

Dagens Pollen utgåvan ger med sig ett brett utbud av robusta uppdateringar.

Pollen innehåller Snabba Probabilistisk Konsensus som DUGG roman samförstånd algoritm för ett decentraliserat nätverk.

Testbädd ger också Värde Transaktioner som kommer att aktivera IOTA-nätverk för deltagarna att använda en automatisk kran för att få en inbjudan, skicka värdet transaktioner genom en plånbok, och testa konfliktlösning på nätet.

Ytterligare användare kommer nu att kunna ge en personlig touch till tokenized tillgångar på nätverket genom att kunna “färg” i dem. Av färg, team innebär att individer kommer att kunna ge unika egenskaper för att tokenized tillgångar för att få dem att likna verkliga tillgångar såsom byggnader, IoT-enheter, och eget kapital, bland andra.

Pollen testbädd integrerar Prometheus och Grafana att hjälpa node operatörerna att övervaka olika mätningar genom att ge en Grafana instrumentpanelen.

Framför allt utgåvan innehåller också en framtida möjlighet för DUGG ekosystem som skulle lägga grunden för utveckling av feeless decentraliserade applikationer (dApps).

Lanseringen kommer att genomföra ett nytt projekt arkitektur byggd från tre separata skikt: nätverk, kommunikation och ansökan lager. Denna nya struktur kommer därefter att utrusta nätverk för kommande funktioner, inklusive Tokenisering, Skalbar Smart Kontrakt, Feeless dApps, och Sharding.

Alla Ögon på Nektar

Efter att ha släppt framgångsrikt Pollen testbädd, IOTA ser nu fram emot lanseringen av en annan stor release; Nektar. För den oinvigde, Nektar, som är den andra fasen av TILLSTYMMELSE tre-steg-release strategi.

Nectar kommer att släppa de återstående större nätverk komponenter, bland annat adaptiv Proof-of-Work (PoW), bland andra, på DUGG testa ett nätverk för en fullt fungerande, incitament testnet.

Som BTCMANAGER? Skicka oss ett tips!

Våra Bitcoin-Adress: 3AbQrAyRsdM5NX5BQh8qWYePEpGjCYLCy4

Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More