Indiska Crypto Förbudet Hävas, Binance Inköp CoinMarketCap och 24K av BTC Tillbaka från Börser


Under loppet av denna månad det har varit en mycket oroande nyheter som kommer ut. Halvera följder och konsekvenser av pandemin lämnade många crypto företag som kämpar för att komma tillbaka på sina fötter. Vid samma tid, kryptografi branschen upplever ett ökande intresse från allmänheten på grund av fördelen med digital touch-gratis betalningar. Förmågan att engagera medan det i själv-isolering i hemmet har också medfört fler handlare att crypto utbyte. I denna artikel kommer vi att titta på några av de största utvecklingen under de senaste veckorna.

RBI Bekräftar Crypto Förbudet Har Hävts

Indiens centralbank, Reserve Bank of India (RBI), har bekräftat att det inte längre finns någon bank förbud mot crypto företag. Detta beslut var ett svar till en Rätt till Information (RTI) begäran som lämnades in den 25 April av B. V. Harish, en av grundarna av Unocoin, en större Indiska cryptocurrency utbyte.

Medan diskussionerna om crypto föreskrifter som har skjutits upp på grund av den rikstäckande lockdown, crypto börserna i Indien upplever ett växande intresse från nya aktörer och rekordstora volymer.

Under denna tid, en av de största cryptocurrency börserna i Indien, CoinDCX, har säkrat en $2,5 miljoner strategiska investeringar som leds av Polychain Inkomst med stöd från Coinbase Ventures. Efter crypto förbudet hävdes, denna plattform för utbyte trading volymer ökade med 47 procent medan antal dagliga aktiva användare ökade med 150%.

Crypto derivatives exchange Delta Exchange har också fått bidrag från blockchain investor CoinFund som försöker att utöka sina resurser i Indien. De förklarade att det i landet finns det en hel del av intresse i cryptocurrency men bristen på tillförlitliga plattformar. Därför är konkurrensen inte lika hård som den är i andra länder som redan har utvecklat sina crypto sektorer. Dessa uttalanden visar tydligt förekomsten av investerarnas förtroende för den potential outnyttjad crypto marknaden och den ökande crypto ekosystem i Indien.

CoinMarketCap Förvärv

I Mars meddelades att Binance slutfört sina inköp av största crypto och aggregering av data plattform CoinMarketCap. Plattformen är grundare Brandon Chez omedelbart klev ner och CoinMarketCap är chief strategy officer Carylyne Chan utsågs som tf VD.

Sedan dess har plattformen har varit att genomföra uppdateringar till sin statistik. Den likviditet betyg förnyades och nu är det alla grader crypto marknader med ett betyg från 0 – 1,000 i stället för att visa föregående monetära värden. Dessutom en ny metersystemet infördes den 13 Maj. Webbtrafik Faktor är avsett för att kontrollera om utbyte är legitima och att bekräfta att de har ett stort antal detaljister. Men införandet av denna statistik var mycket kritik av gemenskapen, delvis på grund av tidigare uttalanden från Carylyne Chan där hon diskuterade detta mått noggrannhet. Carylyne sagt: “Människor handeln med hjälp av API-nycklar, så det är därför webbtrafik är inte en bra indikator.”

Det är inte förvånande att användarna upplever att detta beslut kontroversiella efter sådana uttalanden har gjorts av nuvarande VD. På toppen av det, efter alla dessa nya uppdateringar gick live på CoinMarketCap, Binance har varit fast installerad på 1: a plats i utbyte ranking. Men, den plattform som fortfarande påstår att de “inte uppdatera algoritmer eller ranking för att passa någons agenda, eftersom detta är helt i strid med historia och värdet av CoinMarketCap.”

$6,9 Miljoner Euro Förlust

BitFlyer, en Japansk crypto utbyte, förlorade ca 750 miljoner yen (~$6,9 miljoner) i och med 2019, enligt dess senaste verksamhetsberättelse. 2018 bitFlyer var granskas av Finansiella Tjänster Byrå som finns frågor i sina system för efterlevnad och drog slutsatsen att börsen var oförmögna att förhindra penningtvätt på sin plattform. Börsen slutade att ta emot nya kunder och endast återupptas är det full verksamhet i juli 2019. Intäkterna fortsatte att försämras efter att Bitcoin föll från $14 000 till under $6,500 under andra hälften av 2019.

Ändå, bitFlyer fortsätter sina ansträngningar att förbättra plattformens prestanda och för att locka nya användare genom att lägga till nya tillgångar på sin trading plattform inklusive Rippel och Grundläggande Uppmärksamhet Token samt följer finansinspektionens riktlinjer.

Massa BTC Uttag från Börser

Enligt Glassnodeen blockchain leverantör av data, användare har flyttat nära till 24.000 BTC ($222 miljoner) eftersom BTC halvera slutfördes den 11 Maj. Men trenden har märkt av i mitten av April och kan till stor del bero på att användare försöker säkra sina pengar och inte lita på utbyten för att hålla dem säkra. Enligt statistik från BitUniverse, Bitmex och Bitfinex har sjunkit i form av reserv räknas att flytta positioner. Topp fem cryptocurrency handelsplattformar efter den tredje halvera händelse är Coinbase, Huobi, Binance, Okex, och Bitfinex.

Priset på bitcoin har varit rally efter att halvera den händelse den 11 Maj. I skrivande stund, bitcoin handlas strax över $9 100 personer mark, upp 2.76% under de senaste 24 timmar med en 24-timmars volym är 30,2 miljarder USD. Samtidigt har antalet aktiva BTC-adresser har vuxit snabbt. Det har nu passerat 1 miljoner, en siffra som var tidigare bara sett i 2019 och under 2017 bull run.Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More