Ethereum Dagliga Aktiva Adresser Slå Två År Under En Dag Hög


Den Ethereum

Den Ethereum blockchain är att se aktivitet jämförbar med månader innan 2018 toppar. Santiment, en blockchain data plattform, visar att antalet dagliga adresser Ethereum har träffat en två-årig single-dagen den 29 juni, med 486,000 adresser interagera på blockchain.

Ethereum Priset Aktiv Adress
ETH Pris/Dag Aktiva Adresser Diagram av Santiment

Som Santiment noteras att sådan verksamhet var bara närvarande i månader innan bommen i slutet av 2018, som såg Ethereum så småningom tas till pris nivåer av $1,500.

Data från plattformen visar att händelsen inte är en engångsföreteelse, så det har varit en stadig ökning i antalet adresser som skapats. Weiss Crypto Betyg också noteras att Ethereum dras tillbaka från börser har träffat en sex-månaders högsta.

Dessa data tyder på att decentraliserad Ekonomi (An), som har också sett en snabb tillväxt och utveckling sedan början av 2020, spelar en central roll i den blomstrande verksamhet.

Ethereum Upplever Tillväxt Bland Nya Utvecklingar

Den nyupptäckta trend är ännu en optimistisk tecken för Ethereum nätverk, som väntas släppa nya efterlängtade funktioner som en del av ETH 2.0 övergången till slutet av 2020.

Gråskala Investeringar som har sett en post inflöde av investeringar i Q1 2020 och har sagt att den institutionella investeringar är friskare än någonsin, trots Ethereum Förtroende förlorat över hälften av sitt värde under denna vecka. Data analytics plattform, Skeva, har visat att storleken på Ethereum alternativ marknaden har vuxit betydligt, passerar över $150 miljoner i juni.

Totalt ETH Alternativ Öppna Intresse
Totalt ETH Alternativ Öppna Räntor Diagram av Skew

ConsenSys också gjorde rubriker när det meddelade att det skulle börja satsar tjänster inför lanseringen av ETH 2.0. Det har tagit sex partners som medlemmar för pilot program, som inkluderar Binance och Crypto.com

Decentraliserad Finansiering Blir en Grogrund för Utveckling

Den plötsliga ökningen av aktivitet kan kopplas till den senaste tidens ökning av de Förmånsbestämda utrymme, som har fått flera nya lanseringar i den senaste tiden, de flesta med anknytning till avkastning jordbruk program. Syntetiska, Balansblock, och Ampleforth har alla släppt eller planerar att släppa Bitcoin

Förutom att ge jordbruk initiativ, det är en annan utveckling som har bidragit avsevärt till tillväxten av den Förmånsbestämda utrymme. Utlåning plattform Sammansatta Finans lanserade nyligen en infödd token, som kallas COMP, som kan användas för nätverk styrning, bland andra saker. Lanseringen av den token draghjälp COMP till toppen av Förmånsbestämda ranking, omkörning MakerDAO med bred marginal.

Den Förmånsbestämda utrymme nu har ett totalt börsvärde på $6,1 miljarder euro, med Förening som innehar 2,1 miljarder dollar i börsvärde, följt av SkapareVill du Vara med I Crypto?Gå med i vår Telegram Trading Grupp för FRI Handel Signaler,en GRATIS Trading Kurs för Nybörjare och Avancerade Handlareoch en massa kul!

Bilder med tillstånd av Shutterstock, TradingView och Twitter.

Ansvarsfriskrivning. Läs MerLäs Mindre

Som en ledande organisation i blockchain och fintech nyheter, BeInCrypto alltid gör sitt yttersta för att hålla sig till en strikt uppsättning av redaktionella politik och praxis på högsta nivå av journalistiska normer. Som sagt, vi alltid att uppmuntra och uppmana läsarna att bedriva sin egen forskning i förhållande till alla krav i denna artikel.
Denna artikel är tänkt som nyheter eller presenteras endast i informationssyfte. Ämnet i artikeln och information som potentiellt skulle kunna påverka värdet på en digital asset eller cryptocurrency men det är aldrig för avsikt att göra det. Likaså innehållet i artikeln och information som tillhandahålls är inte avsedd för, och inte, presentera tillräcklig information för att kunna fatta ett ekonomiskt beslut eller investeringar. Denna artikel är uttryckligen inte avsedd att vara ekonomisk rådgivning, är inte finansiell rådgivning, och bör inte tolkas som ekonomisk rådgivning. Innehåll och information som lämnas i denna artikel inte har utarbetats av en certifierad finansiell professionell. Alla läsare bör alltid göra sin egen due diligence med en certifierad finansiell professionell innan du fattar några investeringsbeslut.
Författaren till denna artikel kan, vid tiden för sitt skrivande, hålla någon mängd av Bitcoin, cryptocurrency, andra digitala valutan, eller finansiella instrument, inklusive men inte begränsat till, något som visas i innehållet för denna artikel.

Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More