Det verkar som CTO för Ripple har varit långsamt lösa hans bitcoin övertid


  • När det kommer till bitcoin, som du antingen älskar eller hatar man det.
  • Det finns många människor där ute som kommer att ta gräver på ledande cryptocurrency på sociala media, som till exempel den välkända guld-entusiast, Peter Schiff, eller ens President i Usa, Donald Trump.

När det kommer till bitcoin, som du antingen älskar eller hatar man det. Det finns många människor där ute som kommer att ta gräver på ledande cryptocurrency på sociala media, som till exempel den välkända guld-entusiast, Peter Schiff, eller ens President i Usa, Donald Trump.

För detta ändamål, teknisk chef för det San Francisco-baserade blockchain initiativ, rippel David Schwartz har visat att han har sakta sälja sin bitcoin under de senaste åren.

När VD för Blockstream, Adam Tillbaka frågade Schwartz om han fortfarande var pro bitcoin, CTO svarat på Twitter att säga följande:

I en uppföljning tweet till detta, Schwartz tillade att han fortfarande var hausse på de ledande cryptocurrency men på grund av den höga risken för volatilitet som omger det, beslutar han att sälja av tillgångar i stället.

När människor utanför crypto utrymme att ta gräver i branschen det kommer inte som någon överraskning, men när en ledande aktör i branschen börjar kritisera bitcoin, det kan komma som lite av en chock.

Det ska bli intressant att se hur denna situation spelar ut. För fler nyheter om detta och andra crypto uppdateringar, hålla den med CryptoDaily!

Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More