CryptoDaily är CRDT Token: ERC-20 biljetter


Nyligen tillkännagav vi vår CRDT token. Detta är vårt senaste projekt och vi kunde inte vara mer exalterad över att dela den med dig. CRDT är vår egen kryptografisk token och något som vi är mycket stolta över att dela med crypto gemenskapen.

Under kommande dagar/veckor/månader, Vi kommer att ta en grundlig titt i marker på hur det fungerar och hur det kommer att gynna dig som näringsidkare.

När det kommer till CRDT token har vi valt att lansera det som ett ERC-20-kompatibla verktyg token på Ethereum blockchain. Detta beror på att det har uppskattats att det finns mer än 180.000 ERC-20 kompatibel polletter som redan finns på huvudnätet för Ethereum.

Anledningen till att vi valt att gå med ERC-20 utility tokens är att det gör tokenisation betydligt mindre riskabelt på lång sikt. Detta eftersom alla kommer att följa samma allmänna regler. På toppen av detta, det ger också enhetlighet till nätet samt genom att minska komplexiteten i token interaktion och se token likviditet förbättras.

Är du intresserad av att CRDT? Sedan ta kontakt på vår hemsida eller på e-post. Ta en titt på projektets whitepaper om du vill veta mer!Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More