Cryptocurrency Nyheter Roundup för den 30 juni 2020


Den cryptocurrency utrymme har varit relativt händelselös under de senaste 24 timmarna med Bitcoin

Även Eter (ETH), den näst största crypto av börsvärde, har förblivit låg-tangenten strax över stödet på $220. Låg volatilitet har oväntat upp vissa spekulationer om huruvida det är samordnande innan en avvisning till $250.

Stellar

Fortsätt läsa för mer information om dessa och andra stora berättelser från dagen.

För Bitcoin, en Kort Sikt Breakout Skulle kunna Leda till en Betydande Studsa

Bitcoin priset har sjunkit tillsammans med en fallande motståndslinjen sedan 24 juni. Under denna tid, det skapade en mindre support-delen på $9,050. Efter att studsa på detta område går priset bröt ut från motståndslinjen och nått en hög av $9,238, men har minskat sedan dess.

Så länge priset handlas ovanför nämnda $9,050 mindre stöd område, BTC ska flytta upp till olika toppar.

  • Bitcoin priset har brutit sig ut från ett kortsiktigt fallande motståndslinjen.
  • Det är mindre stöd på $9,050.
  • Den dagliga bias verkar grov.

Läs Hela Analysen

TikTok Reverse Engineering Höjdpunkter Massiva Problem Privatliv

TikTok, Kinesiska-ursprung online video plattform, är inte främmande för kontroverser som rör privatlivet. Till exempel, bara i går, den Indiska regeringen förbjöd TikTok, tillsammans med 58 andra Kinesiska appar med hänvisning till sekretess och säkerhet funderingar.

TikTok Blockchain

Även innan det, tillbaka i Feb 2020, Reddit VD Steve Huffman kallas TikTok “i grunden är parasitiska.” BeInCrypto Rick D. gräver djupt i det större säkerhet att TikTok presenterar på flera fronter.

Det är värt att läsa om du eller någon i din familj/vän cirkel, för den delen, har varit med TikTok. Rapporten också belyser hur decentralisering kan vara en legitim lösning på dessa återkommande brott mot säkerheten.

Läs Hela Rapporten

MATIC och VÄVSTOL: Två Flyktiga Altcoins Som Snart Flytta Uppåt

Ända sedan lanseringen i Maj 2019 MATIC priset har efter en lång sikt stigande stödlinjen. Från och med i dag, priset flyttas något ovanför den linjen. Tekniska indikatorer signalerar hausse pris action, men priset är fortfarande inför betydande motstånd på 300 satoshis. Vaksamma lång näringsidkare måste hålla detta i åtanke.

För VÄVSTOL, priset handlas strax över 50-dagars MA, som har varit ett anmärkningsvärt bra prediktor för utveckling så här långt. RSI är på 50, så det är oklart ännu om trenden är hausse eller baisse.

Läs Hela Analysen

Med Tvivelaktiga Token Värdering, An Kan Ändå Inte Vara Redo för Massorna

Messari forskare, Ryan Watkins [@RyanWatkins_] dyk djupt in DeFi token värderingar. I en lång tråd, industri expert förklarar att DeFi polletter producera resultat genom ett värde utvinning mekanism vid protokollet nivå.

Watkins nämner att de traditionella värderingsmetoder kan användas till ram för diskussioner om värdet av dessa tokens. De tre vanligaste metoderna är Diskonterat Kassaflöde (DCF), Jämförbara Bolag Analys (Comps), och tidigare Transaktioner (Prejudikat).

Läs Hela Artikeln

Twitch, YouTube, Reddit och Genomdriva Flera av Hög Profil Förbud

I vad som ser ut som ett sällsynt exempel på en samordnad, skärpt kontroll, YouTube, Reddit, och Rycka har nästan samtidigt förbjudit ett antal hög-profil-konton, med hänvisning till innehållet riktlinje kränkningar.

bitcoin bluff

Den förbjudna konton hör bl.a r/thedonald, en ledande subreddit för Donald Trump anhängare, en liknande kanal på Amazon-som ägs Rycka till, och den kontroversiella YouTube-konto för FreeDomainRadio värd Stefan Molyneux. Alla förbud ägde rum inom en timme.

Läs Hela Artikeln

Kommer Ethereum Bryta Ut Över $250?

Tim diagrammet visar att Ethereum priset har följt en fallande motståndslinjen sedan 24 juni. En misstänkt studsa kommer inte att ske om inte priset bryter ut ovanför denna linje och 200-timmars MA.

Den närmaste motstånd området ligger mellan $232 – $236, 0,5 – 0.618 Fib nivåer, som tidigare fungerade som motstånd. Därför bör detta ge återföring på vilken nivå Ethereum minskar.

Läs Hela Analysen

ATOM Raster Över Motstånd, IOTA Kan Snart Följa

  • Så länge ATOM priset handlas ovanför stöd område cirka 2 600 satoshis, det bör fortsätta flytta uppåt, med ett långsiktigt mål på toppen av den fallande motståndslinjen runt 6500 satoshis.
  • IOTA förväntas bryta ut från sin nuvarande fallande motståndslinjen och gå mot 2450 – 2500 satoshis, 0,5 – 0.618 Fib nivåer av nedgången, liksom 200-dagars MA.

Läs Hela AnalysenVill du Vara med I Crypto?Gå med i vår Telegram Trading Grupp för FRI Handel Signaler,en GRATIS Trading Kurs för Nybörjare och Avancerade Handlareoch en massa kul!

Bilder med tillstånd av Shutterstock, TradingView och Twitter.

Ansvarsfriskrivning. Läs MerLäs Mindre

Som en ledande organisation i blockchain och fintech nyheter, BeInCrypto alltid gör sitt yttersta för att hålla sig till en strikt uppsättning av redaktionella politik och praxis på högsta nivå av journalistiska normer. Som sagt, vi alltid att uppmuntra och uppmana läsarna att bedriva sin egen forskning i förhållande till alla krav i denna artikel.
Denna artikel är tänkt som nyheter eller presenteras endast i informationssyfte. Ämnet i artikeln och information som potentiellt skulle kunna påverka värdet på en digital asset eller cryptocurrency men det är aldrig för avsikt att göra det. Likaså innehållet i artikeln och information som tillhandahålls är inte avsedd för, och inte, presentera tillräcklig information för att kunna fatta ett ekonomiskt beslut eller investeringar. Denna artikel är uttryckligen inte avsedd att vara ekonomisk rådgivning, är inte finansiell rådgivning, och bör inte tolkas som ekonomisk rådgivning. Innehåll och information som lämnas i denna artikel inte har utarbetats av en certifierad finansiell professionell. Alla läsare bör alltid göra sin egen due diligence med en certifierad finansiell professionell innan du fattar några investeringsbeslut.
Författaren till denna artikel kan, vid tiden för sitt skrivande, hålla någon mängd av Bitcoin, cryptocurrency, andra digitala valutan, eller finansiella instrument, inklusive men inte begränsat till, något som visas i innehållet för denna artikel.Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More