Crypto Oftast en Spekulativ Investering: STORBRITANNIEN KONKURRENSVERKET Undersökning


Medvetenheten i STORBRITANNIEN verkar vara på uppgång den senaste undersökningen visar att ca 1,9 miljoner vuxna i landet egna cryptocurrencies.

Detta ökar crypto antagandet verkar också vara det som sker jämnt över flera ålder demografi. Hushåll med olika inkomster är att utsätta sig för Bitcoin

En del av detta ökande popularitet enligt uppgift kokar ner till en litania av crypto-relaterade mms-reklam. Medan ägandet siffror kan vara stigande, många innehavare fortfarande se cryptos som en spekulativ spela med tanke på tidigare exempel på massiva pris uppgångar och nedgångar.

Den växande crypto antagande i STORBRITANNIEN kommer också i en tid när Financial Conduct Authority (FCA) ökar sin kontroll över industrin.

Nästan 2M Vuxna Britter Egen Crypto

Enligt KONKURRENSVERKET är Cryptoasset Consumer Research 2020 publicerad tisdag, 3.86% av den BRITTISKA vuxna befolkningen (~1,9 miljoner människor) egna cryptocurrencies. Denna siffra kommer från en undersökning gjord av KONKURRENSVERKET i slutet av 2019 då mer än 3 500 från hela landet deltog.

Rapporten visade också att tre fjärdedelar av STORBRITANNIEN crypto innehavare äger mindre än £1,000 (~$1,200). Ja, den genomsnittliga cryptocurrency ägande, vilket framgår av dokumentet, var £260 (~$320). Endast hushåll med en årsinkomst norr om 50 000 pund (~$61,500) tenderade att hålla högre summor.

I termer av kön och ålder, KONKURRENSVERKET rapport som visade att 79% av STORBRITANNIEN crypto ägare är hanar, med mer än två tredjedelar över 35 år. Från en åldersfördelning synvinkel, det verkar vara en minskning i cryptocurrency ägande för personer mellan 18 och 34 eftersom 2019, som kan ses i diagrammet nedan.

Crypto Ägande åldersfördelning
Källa: KONKURRENSVERKET Crypto Tillgång konsumentforskning

Crypto Medvetenhet som Växer i STORBRITANNIEN.

Rapporten förklarar att crypto medvetenhet i STORBRITANNIEN är på uppgång, med media spelar en betydande roll i att föra in den i huvudfåran. Utdrag från dokumentet läsa:

“Av cryptocurrency ägare, 35% var mer benägna att köpa dem, efter att ha sett en annons […] Fler människor är först höra om cryptocurrencies via media med “traditionella medier” är den plats där människor är mest benägna att ha först hörde talas om cryptocurrencies.”

Första Crypto Kontakt
Källa: KONKURRENSVERKET Crypto Tillgång konsumentforskning

Ja, traditionell media, såsom BBC, liksom online bloggar, stod för 54% av första crypto kontakt bland respondenterna i undersökningen. Internet reklam också i hög grad bidra till att skicka privata konsumenter på deras första virtuella valuta ägande resa.

Men den växande inflytande Brittisk media har också en kostnad. KONKURRENSVERKET rapport visade att personer som var påverkade av annonsörer att köpa crypto hamnade ofta beklagar beslutet.

Spekulativa Spela

KONKURRENSVERKET fann att mer än tre fjärdedelar av de svarande har köpt sina crypto från börser. Och bara 5% av detta nummer används för U.K.-baserade plattformar, medan 83% föredrar att köpa sina mynt från utländska börser. Inte överraskande, KONKURRENSVERKET har redan utfärdat varningar om utländska börser som är verksamma i landet utan tillstånd.

Trots den växande crypto medvetenhet, en stor andel av STORBRITANNIEN crypto ägare har fortfarande inte fångas upp med meme: “det är inte dina nycklar, inte din bitcoin.” De flesta av de tillfrågade i undersökningen säger att de förvara sina mynt på börser eller på andra online plånböcker.

Ur ett investeringsperspektiv, 47% av de tillfrågade sade att de ser cryptos som en spekulativ spela som skulle kunna göra eller förlora dem pengar. Tillbaka i 2019 edition av undersökningen, endast 31% föll i denna kategori. Nästan en tredjedel av deltagarna som uppgav att de har för avsikt att köpa virtuella valutor pekade på volatilitet risken som den huvudsakliga drivkraften för deras beslut.

Lika många av de tillfrågade uppgav också att cryptos form som en del av sitt långsiktiga sparande och att de ser dem som ett förnekande av de traditionella finansiella systemet.

Så är ofta fallet, Bitcoin största crypto av börsvärde, är det mest populära valet. Intressant är att en majoritet av de svarande sade att de hade hört talas om Facebook är Vågen innan andra betydande mynt som Ethereum

Vågen är Mer Populära än BCH
Källa: KONKURRENSVERKET Crypto Tillgång konsumentforskning

Senaste KONKURRENSVERKET Cryptocurrency Rättsliga Åtgärder

På den rättsliga fronten, KONKURRENSVERKET fortsätter att noggrant övervaka rymden. Som tidigare rapporterats av BeInCrypto, crypto företag runt om i landet måste registrera sig senast i slutet av juni (i dag) eller ansikte påtvingat driftstopp.

I början av året, KONKURRENSVERKET ändrade sin anmälningsavgift ordning för cryptocurrency företag baserade på årlig omsättning. Företag med årets resultat nedan £250,000 kommer att betala £2 000 avgifter, medan företag som tjänar över £250,000 kommer att betala 10.000 kr.Vill du Vara med I Crypto?Gå med i vår Telegram Trading Grupp för FRI Handel Signaler,en GRATIS Trading Kurs för Nybörjare och Avancerade Handlareoch en massa kul!

Bilder med tillstånd av Shutterstock, TradingView och Twitter.

Ansvarsfriskrivning. Läs MerLäs Mindre

Som en ledande organisation i blockchain och fintech nyheter, BeInCrypto alltid gör sitt yttersta för att hålla sig till en strikt uppsättning av redaktionella politik och praxis på högsta nivå av journalistiska normer. Som sagt, vi alltid att uppmuntra och uppmana läsarna att bedriva sin egen forskning i förhållande till alla krav i denna artikel.
Denna artikel är tänkt som nyheter eller presenteras endast i informationssyfte. Ämnet i artikeln och information som potentiellt skulle kunna påverka värdet på en digital asset eller cryptocurrency men det är aldrig för avsikt att göra det. Likaså innehållet i artikeln och information som tillhandahålls är inte avsedd för, och inte, presentera tillräcklig information för att kunna fatta ett ekonomiskt beslut eller investeringar. Denna artikel är uttryckligen inte avsedd att vara ekonomisk rådgivning, är inte finansiell rådgivning, och bör inte tolkas som ekonomisk rådgivning. Innehåll och information som lämnas i denna artikel inte har utarbetats av en certifierad finansiell professionell. Alla läsare bör alltid göra sin egen due diligence med en certifierad finansiell professionell innan du fattar några investeringsbeslut.
Författaren till denna artikel kan, vid tiden för sitt skrivande, hålla någon mängd av Bitcoin, cryptocurrency, andra digitala valutan, eller finansiella instrument, inklusive men inte begränsat till, något som visas i innehållet för denna artikel.Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More