Crypto advokat, Jonathan Herzog som kör för OSS representanthuset under Demokrater


  • Jonathan Herzog är en välkänd crypto advokat som är igång för val till det AMERIKANSKA representanthuset i den primära mot Jerry Nadler.
  • Den senare har representerat New York 10th congressional district 2013 eftersom det enligt hans år skulle vara på väg att ta slut om Jonathan tar hans position.

Jonathan Herzog är en välkänd cryptocurrency förespråkare inom Förenta Staternas regering och det har kommit ut tidigare i veckan att han är igång för val till representanthuset i den primära mot sin kollega Demokrat, Jerry Nadler.

Den senare har representerat New York 10th congressional district 2013 eftersom det enligt hans sju år skulle vara på väg att ta slut om Jonathan tar hans position.

I slutet av Maj, den 23: e, Herzog tog till Twitter för att hans nästan 6000 följare bas att säga:

Herzog är att trycka på för digitala tillgångar som en kampanj för frågan och är också en välkänd anhängare av universell grundinkomst för Usa. I termer av att prata om Jerry Nadler, Herzog har sagt att han har somnat vid ratten när det kommer till cryptocurrencies.

Kandidaten har fått ett positivt svar på sin kampanj från crypto utrymme, men det verkar som att det är en brist på tro på honom att få ställning i representanthuset.

Vissa användare på Reddit har sagt att han inte har någon chans att vinna i hans distrikt, men hoppas att han skulle hjälpa andra universell grundinkomst kandidater som inte har en chans att få en plats.

Det ska bli intressant att se hur denna situation spelar ut. För fler nyheter om detta och andra crypto uppdateringar, hålla den med CryptoDaily!

Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More