Black liv fråga: FLYD token skapas när protesterna att göra buller i USA


  • Under den senaste veckan har världen gått igenom en konstig men en välbehövlig och förfallna rörelse.
  • Protester kommer på i alla stater i Usa efter döden av George Floyd i ett brutalt mord från en Minneapolis polis på 25: e Maj.

Under den senaste veckan har världen gått igenom en konstig men en välbehövlig och förfallna rörelse. Den svarta liv roll rörelsen är stark i hela Usa, och är växande i hela världen. Protester kommer på i alla stater i Usa efter döden av George Floyd i ett brutalt mord från en Minneapolis polis på 25: e Maj. I ljuset av denna situation och de protester som har kommit som ett resultat av det, ett nytt projekt har startats upp i syfte att dra fördel av en spänd situation kommer att främja en ny token.

En betydande omgång av stöd kom från cryptocurrencies gemenskapen efter döden av Floyd med många betydande medlemmar av det utrymme att donera för att stödja den svarta rättigheter aktivism. Men vissa såg denna tragedi som ett sätt att göra sin förmögenhet.

George Floyd Token (annars känd som FLYD), är ett tecken som har skapats till minne av George Floyd i att han kommer att leva för evigt tack vare denna token. Den huvudsakliga planen för projektet är att det är ett säkert sätt att finansiera egenmakt.

Projektet säger att det hoppas att det kommer att kunna hjälpa demonstranter och aktivister som kämpar för svarta liv roll rörelse för att ta emot mer än en betalning ström om de behöver hjälp.

Men det verkar vara något som inte står rätt till med detta projekt.

I och med 2017 och 2018, och vi har sett flera bedrägliga första myntet erbjudanden. Många av dem så småningom tyna bort med några av dem blir mainstream nyheter i crypto utrymme. I termer av SLYD, papper inte förklara varför demonstranterna skulle ha en betalning ström i form av en cryptocurrency eller varför betalningslösningar skulle vara nödvändigt för demonstranter, särskilt i en sådan specialiserad sätt.

Som sagt, grundarna av projektet har aviserat en rad vaccinspridningen i hopp om att locka köpare på uni swap. Det var där de lanserade FLYD/ETH par. De har även lovat att avsätta en del av intäkterna från deras projekt för att svarta lever fråga rörelse liksom Floyd ‘ s familj.

Cryptocurrency spelar en relativt viktig roll i rörelsen för black liv roll. En person sågs i fredliga protester i Usa håller upp en kartong skylt som säger att bitcoin kommer att rädda oss. Många såg detta som ett tecken på dålig smak, men bitcoin är fortfarande involverade i rörelsen.

För fler nyheter om detta och andra crypto uppdateringar, hålla den med CryptoDaily!Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More