Bitcoin Tjurar Har Tappat Fart


Bitcoin har kämpat för att bryta mot den trend line resistance för att testa den igen innan den efterföljande nedgången. Men det har inte tillräckligt med hausseartad fart för mig att bestämma mig för att bli hausse på marknaden, även på kort sikt. Villkoren är mogen för en större nedåtgående trenden från denna punkt framåt, men vi behöver bara sitta här och vänta BTC/USD för att möta avslag på toppen av den symmetriska triangeln.

Vi har samma situation med aktiemarknaden. Den NASDAQ 100 (US100) har kört in i en viktig trend linje motstånd och inför ett avslag. Förra gången det gjorde något liknande var i februari i år och det slutade med att krascha hårt från det. Den här gången är förutsättningarna de samma som vi kommer att se en andra våg av Coronaviruset slå till igen. Den senaste tidens demonstrationer i både KUND/USD och aktiemarknaden var som syftar till att sätta press på björnar och fälla fler tjurar.

Nu som Nasdaq 100 har nått 10 000 och gjort en hel del rubriker och lurade i detaljhandeln pengar, marknaden är redo för en korrigering och det kan gå ner när som helst nu. Situationen på marken är försämring av dagen oavsett hur hårt spekulanterna på Wall Street försöker blunda för det. Tjurar har förlorat kampen och kriget. Det är bara en tidsfråga innan de kapitulera helt och körs över av bär snart som vi har nästa paus under den symmetriska triangeln.Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More