Bitcoin Tjurar Fortfarande Inte Under Kontroll


Bitcoin tjurar är inte ansvarig trots den senaste tidens försök att rädda pris från krascha ytterligare. Dessa är bara iscensatt försök att hålla priset på dessa höga nivåer samtidigt som de stora cashar ut eftersom det kommer att vara en mycket lång tid att vi ser dessa priser igen när den nedåtgående trenden börjar här. Under tiden, NASDAQ (NDAQ) har även gjort ett nytt “all time high” som är ett tecken på att vi kan vara mycket nära en större korrigering från här.

De flesta alltid när NASDAQ har gjort en ny ATH, vi har sett en kraftig korrigering följa efter en dubbel topp. Denna tid sannolikt kommer att vara annorlunda. Den S&P 500 (SPX) resterna i en stor stigande kil för nu och fortfarande risker i en paus under det. Detta är därför en tid där vi kan vara mycket nära en vändpunkt i marknader och slutet kan vara nära för Bitcoin. Även om det är för tidigt att säga om Bitcoin kommer att vara runt på en tillräckligt lång tid eller inte, är det rimligt att säga att det inte kommer att ske handel vid dessa priser för en lång tid när den avstår från här.

4H-diagram för BTC/USD visar att det har sjunkit tillbaka i den stigande kil som det har varit hårt på att fly från. Det är nu på ett beslut punkt väntar på en stark rörelse på aktiemarknaden så att den kan följa. Vid denna punkt, vi är i en liknande position som i Mars och detta skulle snart leda till en förödande minskning när vi har en tydlig paus under trend line support. Under tiden EUR/USD forex paret verkar också vara nära att slutföra den pågående flytten och är nu på grund av en nedgång. Alla dessa marknader tillsammans måla en grov utsikterna för Bitcoin i veckor och månader framåt.Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More