Bitcoin Sociala Medier Känslor Avtar När Halvera Inte att Utlösa prisuppgången


Volymen av Bitcoin positiva känslor på den populära Twitter-microblogging plattform har det skett en minskning sedan BTC: s tredje halvera händelse i Maj 2020. Detta kan vara en följd av att priset på Bitcoin inte når den förväntade ökningen följande halvera.

Bitcoin Känslor Upplevelser Betydande Dopp Efter 2020 Halvera

Enligt en tweet av crypto analytics företag Santiment på måndag (juni 29, 2020), data visade att bitcoin åsikter på Twitter, nådde 781.5 under halvering av flaggskeppet crypto. Men det positiva omnämningar på sociala medier som plattform verkar ha doppat efteråt, med känslor doppa att 327.0

“Positiva kontra negativa poäng av omnämnanden på #Twitter under det senaste året tyder på en kraftig nedgång i $BTC positivitet i synnerhet sedan dess topp en 781.5 den 12 Maj. #Bitcoin positiva nämner kryper närmare ett år-låga positiva betyg, nu på 327.0”

Tidigare olika sociala medier indikatorer som tweet volym, Reddit kommentarer, etc., har signalerat hausse känslor bland näringsidkare. Tillbaka i Maj 2020, känd författare av Harry Potter-Serien, J. K. Rowling, twittrade att hon behövde mer kunskap om Bitcoin. Tweet blåste upp, med förklarande svar från Bitcoin gemenskapen och crypto tungviktare som Vitalik Buterin och Justin Solen.

Innan BTC: s tredje halvera, BTCManager rapporterade tillbaka i April 2020 att stämningen var på uppgång, med orden “Bitcoin halvera” trending på Google globalt. Under samma månad rapporterades att antalet bitcoin detaljhandel adresser ökade sedan februari 2020, att nå en all-time high (ATH) i över 3 miljoner.

Dock, de faller i Bitcoin tweet volym kan sannolikt som ett resultat av misslyckade förväntningar bland handlare som tror att Bitcoin kommer priset att göra en tjur springa efter halvera. Men dessa förväntningar är i motsats till den historiska utvecklingen. Den andra halvera den som inträffade år 2016 inte utlösa en prisuppgång fram till December 2017, när priset på Bitcoin ställa in ett ATH på nästan $20,000.

BTC Pris Åtgärd Förblir Stillastående

Det märks dopp i Bitcoin sociala medier åsikter har kommit i en tid av betydande stagnation i priset åtgärder av de största crypto av börsvärdet. Efter att återhämta sig från händelserna i Svart torsdag (Mars 12, 2020), BTC priset har varit oförmögen att hålla en $10,000 mark.

Mitt i denna sidled pris action, en del förståsigpåare säger BTC kan släppa till $ca 8 600 pris nivå med någon stor våg över $10k osannolikt. Sommarmånaderna har historiskt varit den värsta för Bitcoin i termer av pris och prestanda. Med AMERIKANSKA aktier som redan är drabbad av rädsla för ytterligare en spik i COVID-19 fall, BTC kan se en annan pris neddragning.

Som BTCMANAGER? Skicka oss ett tips!

Våra Bitcoin-Adress: 3AbQrAyRsdM5NX5BQh8qWYePEpGjCYLCy4

Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More