Bitcoin Miner Hamstring Stärker Hausse BTC Fall


Ännu en hausseartad fall är nya för Bitcoin

I en Tweet publicerad torsdag, crypto analytiker @ColeGarnerBTC en lista från marknaden analytics företag Glassnode visar det omvända sambandet som finns mellan gruvarbetare och utflöden Bitcoin pris. I detta fall, den flyter är att göra vägen direkt till utbyte:

Bitcoin Pris-och Gruvarbetare Utflöden
Källa: Twitter

Baserat på tabellen ovan, perioder av topp överföringar från gruvarbetare för att utbytet fungerar som en ledande indikator för BTC pris åtgärd. Med andra ord, gruvarbetare är att avlasta sina gömmor och skapa lokala toppar i processen.

Mer ofta än inte, de perioder som är omedelbart följs av en betydande nedgång. Omvänt, en massiv dopp i gruvarbetare utflöden (som ses till höger i diagrammet) utlöser ett rally i Bitcoin pris.

Gruvarbetare Bunkring Ner för att på Lång Sikt?

Från början av Maj, miner-utbyte volymen har sjunkit till nivåer som inte setts sedan i augusti 2019. Om mönstret håller, då Bitcoin kan vara i för en annan rally.

Uppgifterna kan inte vara lätt att tolka, dock. Marknad deltagarna har varit att avlasta sina BTC under de senaste veckorna. Som tidigare rapporterats på BeInCryptogruvarbetare sålt mer Bitcoin förra veckan än de som genereras.

Bitcoin Svårigheter Justering
Källa: Twitter

Den shakeout av svagare händer kan leda till fler utgångar från nätverket, med tanke på de 50% block bidrag slash som föranleds av den Kan halvera händelse. Ja, Bitcoin är svårt justering störtade 9.29% idagden näst största minskningen till år 2020.

Gruvarbetare Expandera Verksamheten i en Svår Miljö

Trots den svåra outlook, stora aktörer är fortfarande expanderar sin verksamhet med ytterligare hårdvara. USA-baserade Upplopp Blockchain nyligen meddelade köp av 1 000 S19 Pro gruvarbetare från Bitmain.

Det nya förvärvet ger Riot 2020 totalt till 3,040 riggar, som företaget hoppas ska ta sin hash potential till en svindlande 567 PH/s.

Riot går andra konkurrenterna på den Nordamerikanska Bitcoin mining scen som bedriver operativ expansion med nästa generations hårdvara. På Onsdag, BeInCrypto rapporterade att Marathon förvärvade 700 Bitcoin miner, medan konkurrenten Bitfarms också köpt några till 1 847 MicroBT gruv-riggar.


Vill du Vara med I Crypto?Gå med i vår Telegram Trading Grupp för FRI Handel Signaler,en GRATIS Trading Kurs för Nybörjare och Avancerade Handlareoch en massa kul!

Bilder med tillstånd av Shutterstock, TradingView och Twitter.

Ansvarsfriskrivning. Läs MerLäs Mindre

Som en ledande organisation i blockchain och fintech nyheter, BeInCrypto alltid gör sitt yttersta för att hålla sig till en strikt uppsättning av redaktionella politik och praxis på högsta nivå av journalistiska normer. Som sagt, vi alltid att uppmuntra och uppmana läsarna att bedriva sin egen forskning i förhållande till alla krav i denna artikel.
Denna artikel är tänkt som nyheter eller presenteras endast i informationssyfte. Ämnet i artikeln och information som potentiellt skulle kunna påverka värdet på en digital asset eller cryptocurrency men det är aldrig för avsikt att göra det. Likaså innehållet i artikeln och information som tillhandahålls är inte avsedd för, och inte, presentera tillräcklig information för att kunna fatta ett ekonomiskt beslut eller investeringar. Denna artikel är uttryckligen inte avsedd att vara ekonomisk rådgivning, är inte finansiell rådgivning, och bör inte tolkas som ekonomisk rådgivning. Innehåll och information som lämnas i denna artikel inte har utarbetats av en certifierad finansiell professionell. Alla läsare bör alltid göra sin egen due diligence med en certifierad finansiell professionell innan du fattar några investeringsbeslut.
Författaren till denna artikel kan, vid tiden för sitt skrivande, hålla någon mängd av Bitcoin, cryptocurrency, andra digitala valutan, eller finansiella instrument, inklusive men inte begränsat till, något som visas i innehållet för denna artikel.

Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More