Bitcoin är Baisse Månatliga Nära Höjer Röda FlaggorDen Bitcoins (BTC) pris skapat en shooting star ljusstake för juni månad. Detta är en grov mönster som normalt tyder på att den tidigare uppåtgående trenden har förlorat sin styrka och att en vändning är nära.

Men den kortsiktiga trenden har ingen tydlig inriktning, och priset har varit en konsolidering under de senaste två dagarna.

Bitcoin Motstånd

Juni 29, Bitcoin pris bröt ut från ett kortsiktigt fallande motståndslinjen som hade varit på plats sedan 24 juni. Efter att bryta ut, priset tillbaka för att validera denna linje nästa dag, skapa en bullish hammer med hög volym. Denna rörelse också solidifierat $9 100 personer mindre stöd område, vilket tyder på att de små sjunka under detta område den 29 juni var en misslyckad uppdelning eftersom priset återvunnen området strax efteråt.

Men den kortsiktiga trenden har ingen tydlig riktning. Detta framgår av 50-timmars glidande medelvärde (MA) eftersom priset är fritt rör sig över och under det, och tim RSI, som rör sig över och under 50.

Bitcoin Kortsiktiga Rörelser
BTC-Diagram genom Handel Visa

Det dagliga diagrammet visar att priset står inför ett starkt motstånd från 50-dagars MA, som tidigare fungerade som stöd. Dessutom, MA sammanfaller med 0.382 Fib nivå av hela nedåtgående rörelse. Om det lyckas att bryta upp, det pris som sannolikt skulle möta motstånd från 0.5 Fib-nivå, som också är mitten av byteshandel.

Därför är det klart att priset är fortfarande tillbaka från dess minskning som började den 22 juni.

Bitcoin Dagliga Motstånd
BTC-Diagram genom Handel Visa

Månatlig Stäng

Det månatliga diagrammet ger en grov bild. Priset genomfört en shooting star ljusstake med en lång övre-wick som mäts 8,4% och valideras den långsiktiga fallande motståndslinjen sedan all-time-high i December 2017.

Shooting star är normalt en baisse tecken och kan betyda att den uppåtgående rörelse som började efter den 12 Mars i botten slutade med BTC är nu antingen korrigera som en följd av att flytta eller har börjat en baisse trend.

Bitcoin Månatliga Star
BTC-Diagram genom Handel Visa

Avslutningsvis, BTC skapat en baisse månatliga ljusstake som tyder på att den nuvarande uppåt flytta kan ha nått sitt slut.

För vår tidigare analys, klicka här.

Efter Bitcoin Baisse Månatliga Nära Höjer Röda Flaggor visades först på BeInCrypto.Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More