Binance Lägger COMP Terminer Med 50x Hävstång Trots den Kritik


Binance har just lagt till en Förening (COMP) handel med 50x inflytande på dess futures exchange. Dock crypto community hävdar att de nya altcoin är oprövad för att möjliggöra en sådan nivå av risk.

Förening (COMP) som dök upp på scenen för bara några veckor sedan. Redan har skjutit i höjden till att bli en ledande spekulativ tillgång. Delvis drivet av hype, COMP är för närvarande den 23: e största cryptocurrency med ett börsvärde på $600.

Föga förvånande, dess plötsliga upphov till berömmelse i decentraliserad finansiering (DeFi) har uppmärksammats av många utbyten.

50x Inflytande på COMP Terminer

Tillkännagivandet skulle inte ha varit stötande om inte för det faktum att Binance erbjuder en otrolig hävstångseffekt på upp till 50 gånger. Med tanke på dess korta handel livslängd (från mitten av juni), många i crypto community kritisera den röra sig som överdriven.

En användare skriver:

“20x skulle ha varit mer lämpligt”

Binance har en historia av att lägga till nya altcoins med alltför mycket risk. Förteckningen kan också vara ett försök att kombitrafik bort COMP: s framgång från FTX-Utbyte. Som ni kanske minns, de två börserna grälade i det förflutna efter Binance avnoteras alla FTX-börsens belånade polletter.

Då Binance hävdade att det var “att skydda sina användare.” Men bara två månader senare bestämde sig för att lägga sin egen belånade token handel. COMP har handlat om FTX-för runt tio dagar nu och som WhalePanda (@WhalePanda) skämt, Binance var för sent att “pumpa och dumpa” om detta.

För Mycket Risk

Binance har ofta kritiserats för att fördela alltför stor risk att obevisade cryptocurrencies. Detta händer ofta när börserna sätta vinsten över säkerheten för sina kunder. Ett klassiskt exempel på detta är Poloniex, som är tillåtet marginal handel på en obskyr altcoin kallas MUSSLOR.

De utbytte det slutade med att betala $18 MILJONER i skadestånd efter att en flash crash utplånat hela utlåning pool. Fiaskot var den sista spiken i kistan för den en gång så populära utbyte, som sedan köptes av den beryktade Justin Solen.

Binance är inget undantag, naturligtvis. I December 2019, MATIC fallit med cirka 70% mindre än en timme. Valar manipulerade för boken, och vissa uppskattningar säger att 44% av hela cirkulerar utbudet var lagt upp till försäljning.

Binance erbjuds MATIC på marginalen men senare bort det efter kraschen. Svar till saga, BeInCrypto (BIC) publicerade en debattartikel som uppmanar Binance att avnotera illikvida altcoins från sin marginal trading plattform. Faran var tydligt, så som BIC förklarade:

Strategin för att göra en vinst i det här casino-marknaden är helt enkelt för valar: bara kort på marginalen handel och sedan dumpa alla dina innehav för att tvinga ett forsande sell-off. Mer av den cirkulerande leverans du styra, ju lättare är det. Det är ett säkert sätt att göra en vinst, med tanke på hur trasiga marginal handel är för många altcoins.

Förening Också Dömd att Misslyckas?

Nu, är det inte nödvändigtvis så att detta kommer att ske i Förening. För en sak, COMP har en större omsättning än MATIC. Men börserna är fortfarande inte lära sig av tidigare misstag. Så frågan kvarstår: kommer att erbjuda 50 gånger marginal på COMP terminer leda Binance ner samma väg som Poloniex?

Med tanke på att COMP har bara handlat sedan mitten av juni, skulle det förmodligen vara bättre att fela på sidan av försiktighet. Men den hype som omger COMP var bara alltför oemotståndlig för Binance. Endast tiden kommer att utvisa vilka konsekvenser den ligger på andra sidan.Vill du Vara med I Crypto?Gå med i vår Telegram Trading Grupp för FRI Handel Signaler,en GRATIS Trading Kurs för Nybörjare och Avancerade Handlareoch en massa kul!

Bilder med tillstånd av Shutterstock, TradingView och Twitter.

Ansvarsfriskrivning. Läs MerLäs Mindre

Som en ledande organisation i blockchain och fintech nyheter, BeInCrypto alltid gör sitt yttersta för att hålla sig till en strikt uppsättning av redaktionella politik och praxis på högsta nivå av journalistiska normer. Som sagt, vi alltid att uppmuntra och uppmana läsarna att bedriva sin egen forskning i förhållande till alla krav i denna artikel.
Denna artikel är tänkt som nyheter eller presenteras endast i informationssyfte. Ämnet i artikeln och information som potentiellt skulle kunna påverka värdet på en digital asset eller cryptocurrency men det är aldrig för avsikt att göra det. Likaså innehållet i artikeln och information som tillhandahålls är inte avsedd för, och inte, presentera tillräcklig information för att kunna fatta ett ekonomiskt beslut eller investeringar. Denna artikel är uttryckligen inte avsedd att vara ekonomisk rådgivning, är inte finansiell rådgivning, och bör inte tolkas som ekonomisk rådgivning. Innehåll och information som lämnas i denna artikel inte har utarbetats av en certifierad finansiell professionell. Alla läsare bör alltid göra sin egen due diligence med en certifierad finansiell professionell innan du fattar några investeringsbeslut.
Författaren till denna artikel kan, vid tiden för sitt skrivande, hålla någon mängd av Bitcoin, cryptocurrency, andra digitala valutan, eller finansiella instrument, inklusive men inte begränsat till, något som visas i innehållet för denna artikel.

Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More