ATOM Raster Över Motstånd, IOTA Kan Snart FöljaKosmos (ATOM) har brutit sig ut från ett långsiktigt fallande motståndslinjen och validerat det som stöd efteråt. Priset förväntas fortsätta flytta uppåt.

IOTA (IOTA) har skapat en bullish hammer och är i färd med att bryta upp från en liknande fallande motståndslinjen.

Kosmos (ATOM)

Den juni 4, ATOM-pris bröt ut från en fallande motståndslinjen det hade varit sedan Dec 27, 2019. Breakout hände med över genomsnittet volym och föregicks av hausse skillnader i RSI, vilket ökar dess betydelse.

Efter att bryta ut, priset tillbaka för att validera motstånd linje längs med 2600 satoshi stöd område, över vilket det har handlat sedan September 2019.

Så länge priset handlas ovanför detta område, kan det förväntas att fortsätta flytta uppåt, med ett långsiktigt mål att vara topp av den fallande motståndslinjen vid 6500 satoshis.

ATOM Lång Sikt Breakout
ATOM-Diagram Genom att Tradingview

På kortare sikt diagrammet också målar upp en hausse uppfattning. Medan ATOM inledningsvis minskade under mindre 2760 stöd-området, flyttade över det efter en stor hausse avvikelse. Reclaim här området har stora hausse konsekvenser eftersom lägre priser kan inte upprätthållas, lämna en lång lägre veken på plats.

Men, priset är för närvarande inför motstånd från 50-dagars glidande medelvärde (MA), som har två gånger avvisats priset förrän nu. En flip på detta MA bör tillåta priset att röra sig mot de senaste toppar vid 3250 satoshis.

ATOM-Kort-Sikt Breakout
ATOM-Diagram Genom att Tradingview

Cryptocurrency handlare @ImBagsy sagt att han är hausse på ATOM, men väntar på en lucka i 3250 området för att komma in. Detta är samma nivå som vår närmaste motstånd, så ett breakout ovan är det sannolikt skulle utlösa en snabb ökning.

$ATOM

Jag är nära att köpa en väska, men istället för att köpa här ska jag vänta på ett övertygande luckan av 3243 till stöd först.

ATOM prisrörelser
Källa: Twitter

IOTA (IOTA)

Liknande ATOM, IOTA har följt en fallande motståndslinjen, om än kortare sikt, på plats sedan den 4 juni. Även om priset har ännu inte bryta ut över det, det aktuella priset rörelse ser hausse.

Först priset sjönk under mindre support-delen på 2305 satoshis och 50-dagars MA, bara för att skapa en bullish hammer och flytta tillbaka över dem. När lägre priser inte kan upprätthållas och priset återtar den tidigare uppdelning nivå, det har oftast hausse konsekvenser, som vi såg med ATOM på kortare sikt.

Därför DUGG förväntas bryta ut från denna linje och gå mot 2450-2500 satoshis, 0,5-0.618 Fib nivåer av minskningen liksom 200-dagars MA.

IOTA Breakout
IOTA-Diagram Genom att Tradingview

Kolla in BeInCrypto senaste Bitcoin analys här!

Inlägg ATOM Raster Över Motstånd, IOTA Kan Snart Följa visades först på BeInCrypto.

Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More