Andreas Antonopoulos Förklarar Hur man Skapar Passiv Inkomst via An med Bitcoin


Den största modeord i crypto rymden i dag – An, kort för decentraliserad ekonomi – har gjort finansiera cool igen. Bortsett från att göra finansiella produkter decentraliserad och lätt tillgänglig för användare av alla resning, DeFi plattformar som MakerDAO också erbjuda användarna möjlighet att skapa passiv inkomst på deras crypto innehav inklusive, i Bitcoins (BTC).

I hans senaste live Q&A-sändning, framträdande crypto personlighet Andreas Antonopoulos delade de bästa sätten att generera passiva inkomster med Bitcoins (BTC) med hjälp An.

Generera Passiv Inkomst på Bitcoin

Vad är det näst bästa att HODLing Bitcoin? Kanske tjäna en liten side-inkomst på det.

DeFi-protokoll baserat på de Ethereum blockchain göra detta möjligt genom att erbjuda attraktiva räntor på lånat BTC.

Antonopoulos förklarade att genom An, man kan sätta sina crypto innehav till produktiv användning. Specifikt, man kan låna ut sina Bitcoins till en An-plattform som MakerDAO och börja tjäna ränta på det. Men han varnade för att sätta inkomst till ett sådant arbete medför risker också.

Tech entreprenör tillade att med hjälp An kontrakt, man kan konvertera sina BTC i Eter (ETH) eller Dai och därefter sätta Dai i en plattform där man kan lånas ut.

För den oinvigde, Dai är en stablecoin knuten till den AMERIKANSKA dollarn, som används för utlåning. Dai skapas när en låntagare tar ut ett lån på MakerDAO. Senare, de är skyldiga att betala tillbaka lånet i Dai.

Men Antonopolous tillade att flytta från en Bitcoin plattform för en Ethereum plattform medför risker. Han sade:

Du kommer att vara att gå från Bitcoin till en Ethereum-baserad plattform, och säkerheten är inte helt likvärdiga. Ethereum har fördelar och flexibilitet och det lönar sig ett litet pris i säkerhet som följd.

Och tillade:

Du utsätter dig för en rad nya risker. Du kan få en ökning i priset på naturgas, som leder till andra kaskad problem. Och alla dessa saker kan orsaka du att förlora en del eller allt ditt investerade kapital.

DeFi Fortfarande i Sin Linda

Författare till flera bästsäljande böcker om cryptocurrencies, inklusive Mastering Ethereum, noterade att trots att den tekniska robustheten av smarta kontrakt, de är fortfarande i ett mycket tidigt skede och det är nästan omöjligt att garantera att en smart avtalet inte har några fel.

Denna rädsla är inte obefogad som, hittills, det har varit många incidenter DeFi protokoll som utnyttjas av avancerade it-attacker, lura investerare till ett värde av hundratusentals kronor.

Med det sagt, Antonopolous anser att trots dessa risker, An är inarguably det bästa sättet att tjäna pengar på BTC innehav. Det är, om man vill sätta sin BTC till någon nytta alls.

Som BTCMANAGER? Skicka oss ett tips!

Våra Bitcoin-Adress: 3AbQrAyRsdM5NX5BQh8qWYePEpGjCYLCy4Source link

Related Posts

How The Lebanese Pound Fell Under 1 Satoshi

The Lebanese economy is on the brink of collapse. Since October 2019, the Lebanese poundRead More

ETH/USD Vände till Baisse Runt 232.10: Sally Ho Teknisk Analys 2 juli 2020 ETH

Ethereum (ETH/USD) försvagad i dagens Nordamerika session som paret skrivs till 222.78 nivå efter misslyckasRead More

Kommer XRP serien Någonsin Inleda En Uppåtgående Flytta?

Den XRP serien (XRP serien) priset har sjunkit sedan April 30 år men har nåttRead More